Nienke Langendijk

Nienke Langendijk

Ik ben Nienke Langendijk, 42 jaar en trotse moeder van twee wereldburgers. Als 17-jarig verlegen muisje ben ik met YFU ooit naar de VS getrokken om eens te ervaren hoe mensen daar leven, waar ik pas echt leerde vrienden te maken en opgebloeid ben als persoon. Hierna heb ik Culturele Antropologie gestudeerd en ben na enkele omzwervingen weer terug bij YFU gekomen; eerst als vrijwilliger, nu als inbound coördinator. Het leukste van mijn werk is het contact met de jongeren, die nu het buitenlandse avontuur aan zijn gegaan en op hun manier een persoonlijke groei doormaken.

E-mail
redactie@citizensoftheworld.nl

Postadres
Herenweg 115A
3645 DJ Vinkeveen
Nederland

Telefoonnummer
0031(0)297264850

WhatsApp
0031627519505

Citizens of the World op sociale media